Gyulai Várfürdő fejlesztése

Hely:              Gyula, Várkert u.

Tervezés:       2009

A tervpályázat a meglevő fürdőépület felújításával, valamint a kertben elhelyezkedő jelenlegi medencék megtartása mellett kérte az intézmény jelentős bővítését. A helyszín pontos megismerése után fontosnak tartottuk a meglévő funkcionálisan zavaros helyzetre korszerű megoldást tudjunk adni.

A meglévő fürdőszárny újragondolása és homlokzati felújítás mellett a belső park felőli oldalon a medencesor felett helyeztük el. Az új bővítményként kért funkciókat, melyek a szabadtéri medencék felett helyezkedtek el a külső és belső vendégforgalom megfelelő elkülönülése mellett az épülettömegből kivágott udvarokon át  izgalmas térkapcsolatot, kedvező térsorolást, jól elválasztott forgalmi rendet tudott biztosítani  a korszerű fürdőkörnyezet mellett.